Klikam allegro, wpisuję Renault Mascott i wyskakuje mi 73 ogłoszenia a nie jak kiedyś 450-500!
Odświeżam i nic.
Wpisuję Otavia i wyskakuje ok. 600!
Wpisuję Mercedes -(zawsze było ok. 14500-15000 Mietków na allegro - i wyskakuje 3061 osobowych.
Może mi ktoś powiedzieć "co sie stao"? Myślałem, że Opera mi na kompie szwankuje, poszedłem na inny i IE, Chrome to samo się okazuje.
Allegro coraz bardziej miesza w swoim portalu. Niedawno czytałem, że zniknąć ma opcja "Kup teraz", a zastąpić ją ma jakaś kombinacja poleceń. Portal coraz bardziej utrudnia internautom korzystanie ze swojego produktu, podnosząc w dodatku związane z tym opłaty... Doskonały przykład na to, że "lepsze jest wrogiem dobrego".
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
tak, wczoraj cos wieczorem zaczelo sie sypac w ogloszeniach... a chcialem sobie przejrzec przy kolacji tak z przyzwyczajenia co tam nowego.. moze jakie mercedes 124 czy cos by teraz mozna bylo kupic a tu hehe sie nie dalo ;-)))
ja zauważyłem na "zwykłym" allegro, że jest cienko i mniej wyników wyrzuca niż kiedyś. Może ludzie po prostu się wycofują i działają przez gumtree, tablica.pl itp. :?: :roll:
ja zauważyłem na "zwykłym" allegro, że jest cienko i mniej wyników wyrzuca niż kiedyś. Może ludzie po prostu się wycofują i działają przez gumtree, tablica.pl itp. :?: :roll:
jakiś odsetek na pewno tak, ale jak wpisuję w motoallegro moją miejscowość to wyskoczyło mi 49 ofert, a na otomoto ponad 140 więc coś tu chyba jest nie tak :wink:
maymer, ja co kilka dni sprawdzam ilość ofert aut, które mnie interesują i dotychczas wyskakiwało ich nawet kilkanaście... A dziś 2 (słownie: dwie)...
Dupcy się coś...
Komentarz